MediaNews

Οι «8 Λέξεις» επιστρέφουν. Δείτε το το τρέιλερ

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία του νέου κύκλου για τις «8 Λέξεις» ύστερα από την απρόσμενη αυλαία του πρώτου λόγω της πανδημίας για τον κορονοϊό.

 

 

Μυστικά, πάθη και αδυναμίες έχουν κερδίσει από την πρώτη κιόλας σεζόν τους τηλεθεατές του ερωτικού, πολιτικού θρίλερ. Στοιχεία που δεν θα μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να απουσιάζουν από τον δεύτερο κύκλο και τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς.

 

 

Πρώτο λόγο στο καλογυρισμένο τρέιλερ της σειράς έχουν, βεβαίως, οι παλαιότεροι Ανδρέας Γεωργίου, Ναταλία Κηρύκου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Απόστολος Γκλέτσος, Βύρων Κολάσης, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχάηλ, Ιάσονας Παπαματθαίου, Ιφιγένεια Τζόλα, Πάνος Μπακανδρέας, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

Χωρίς, ωστόσο, να απουσιάζουν από αυτό και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις «8 Λέξεις, δηλαδή οι Νίκος Πολυδερόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Άννα Μπεζάν.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version