Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το πλάνο για την αδειοδότηση θεματικών καναλιών και τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, που είχε προαναγγείλει ο Στέλιος Πέτσας, αφού η συγκυρία δεν προσφέρεται για τέτοιες διαδικασίες

 

-Ο Αλέξης Χαρίτσης προτίθεται να κόψει από το εγχείρημα του «ΣΥΡΙΖΑ ΤV» κάποιους από τους δημοσιογράφους που εξυπηρέτησαν την προπαγάνδα της κυβέρνησης Τσίπρα στην ΕΡΤ. Οι πιέσεις ωστόσο για το αντίθετο είναι πολλές

 

-Η Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζοντας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, ως Επίσημος Χορηγός για το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεών του, με κορωνίδα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

-Εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» ο νέος κανονισμός λειτουργίας της ΕΡΤ3, παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων.

 

-Τη μέγιστη διάκριση «Πελάτης της Χρονιάς 2019» (Client of the Year 2019) απέσπασε η Cosmote στα φετινά Ermis Awards. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε συνολικά 23 βραβεία για τις ενέργειες επικοινωνίας που υλοποίησε το 2019, για να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και για να ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις της.

 

-Με μήνυμα «It’s nice to be outside», η μπύρα Fischer λανσάρει νέο τηλεοπτικό σποτ και έρχεται να μας θυμίσει όλα εκείνα που σχεδόν ξεχάσαμε για το «έξω» ή το «μέσα».

 

 

– Τον Αύγουστο η Nova έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βραβευμένο συνθέτη Ενιο Μορικόνε, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και μας ταξίδεψε με τις μοναδικές μελωδίες του σε μερικές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών

 

 

-Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς «Αγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, τα γυρίσµατα συνεχίζονται µέχρι τις αρχές Αυγούστου, ενώ τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν µέσα Σεπτεµβρίου.

 

 

-Το ενδεχόµενο να δηµιουργήσει µια σύγχρονη πλατφόρµα streaming στην Ελλάδα εξετάζει ο επικεφαλής του Οµίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, για το αµέσως επόµενο διάστηµα.

 

 

– Μαρία Μπακοδήμου θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής  «∆ικαστήριο Μόδας» στο OPEN. Πρόκειται για άλλη μια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

 

 

-Σε επαφές με τον ΑΝΤ1 φέρεται να βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Ολα αυτά, βεβαίως, για τη μεθεπόμενη σεζόν, αφού σε αυτήν τη φάση η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μείνει εκτός.

 

 

-Στην αρµοδιότητα του εκάστοτε υπουργού Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης περνάει, βάσει σχετικής ευρωπαϊκής οδηγίας, το δικαίωµα περιορισµού των ψηφιακών τηλεοπτικών αδειών σε παρόχους δικτύων που διαθέτουν γενική άδεια ή διαχειρίζονται µεµονωµένα δικαιώµατα χρήσης.

 

 

-Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης του ραδιοφωνικού σταθµού Alpha 9,89 από τον Τάκη Χατζή, στη δηµοσιογραφική οµάδα προστίθενται ο ∆ηµήτρης Πετρόπουλος, ο Γιώργος Κακούσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Κώστας Τσιτσούνας.

 

 

-Η Tribe επιµελήθηκε τον σχεδιασµό των νέων καρτών της Eurobank. H νέα εικόνα τους έρχεται να αναδείξει τα καινοτόµα χαρακτηριστικά µιας νέας γενιάς χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της τράπεζας.

 

-Σε δράσεις µε κοινωνικό αντίκτυπο και σε διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες συνέβαλε το 2019 η βιοµηχανία ζυµαρικών «Ηλιος». Ειδικότερα, αποτέλεσε υποστηρικτή στη διοργάνωση της Ειρηνοδροµίας 2019, συνεισφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήµου και προσφέροντας δώρα στους νικητές και στους θεατές της ετήσιας δροµικής γιορτής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου