Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΕΡΤ:Προχωράει η παραγωγή της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η παραγωγή της πολυαναμενόμενης σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.

 

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

 

Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του Βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

 

Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

 

Σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια της ερχόμενης σεζόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου