Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Live News: Νέα ντοκουμέντα για τον ψευτογιατρό – Οι παγίδες σε ασθενείς (βίντεο)

 

Η γυναίκα αρχίζει να είναι καχύποπτη και ζητάει από τον 47χρονο να δει την εξέταση που υποτίθεται ότι της έκανε. Εκείνος δεν έχει φραγμούς. Της παρουσιάζει μία παραποιημένη και της επισημαίνει ότι ο χρόνος πιέζει. «Έχεις μόνο 18 μήνες ζωής», της λέει με στόχο τα 20.000 ευρώ που της είχε ζητήσει.

 

Όσοι έμπαιναν στο νοσοκομείο και δεν τον έβρισκαν τον έπαιρναν τηλέφωνο. Ο 47χρονος τους έλεγε τότε ότι βρίσκεται στα χειρουργεία.

 

Πλαστές εξετάσεις στους επίμονους και ατελείωτα επικίνδυνα παραμύθια στους υπόλοιπους. Μια καλοστημένη απάτη υψηλού κινδύνου που με το πέρασμα του χρόνου έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

 

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό

 

 

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, δίνοντας νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τον 47χρονο ψευτογιατρό.

 

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρονται σε κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία της υπόθεσης και προέρχεται από συγγενή της 14χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις συμβουλές του 47χρονου.

 

«Μετά από τέσσερις μήνες ο Κόντος άρχισε να μου ζητά χρήματα για τους προμηθευτές, και τα εργαστήρια κατασκευής των σκευασμάτων, και όχι ως αμοιβή του. Όταν πήγαμε για εξετάσεις, δεν τον γνώριζαν στο ογκολογικό τμήμα που είχε πάει. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν τον γνωρίζουν, υποστήριξε ότι είχαν διαφωνίες μαζί του από παλιά και για αυτό έλεγαν ότι δεν τον ήξεραν», σημειώνει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης αδικοχαμένης κοπέλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου