MediaNews

Έκλεισε ο τέταρτος κριτής του GNTM στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το GNTM βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στις οθόνες μας και φαίνεται ότι η κριτική επιτροπή του show «κλείδωσε». Έτσι, δίπλα στους: Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, στη θέση που άφησε κενή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το Πρωινό, θα καθίσει ο Γιώργος Καράβας.

Τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ στα έκανε στον οίκο Zegna, ενώ η απογείωση ήρθε όταν ο οίκος Hermès τον επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του. Ο Γιώργος με την μεσογειακή ομορφιά του κατάφερε σύντομα να δεχτεί προτάσεις από μεγαθήρια της μόδας όπως οι Giorgio Armani, Tom Ford, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti και Burberry. Οι φωτογραφίες του φιλοξενήθηκαν από τα περιοδικά Vogue, L’ Uomo και L’Officiel Homme, κατατάσσοντας τον Γιώργο σε ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στον χώρο.

 

Ο Γιώργος Καράβας έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Ραφαέλας, με την οποία γνωρίστηκε σε ένα μαγαζί και όπως έχει δηλώσει, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και απέκτησε δύο παιδιά, τον 7χρονο Φίλιππο και την 5χρονη Καλλιόπη. Ο ίδιος μιλά με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version