MediaNews

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες εμπιστεύονται τις ειδήσεις της ΕΡΤ

 

Το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 και η δημοσιογραφική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου όχι μόνον κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, αλλά φαίνεται να κεφαλαιοποιεί και τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η δημόσια τηλεόραση την περίοδο του κορωνοϊού, αναφέρει το κρατικό κανάλι σε ανακοίνωσή του.

 «Aυτό επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες μετρήσεις της τηλεθέασης», υπογραμμίζει.

 «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, από την 1η Ιουνίου που ήρθησαν τα μέτρα και το δελτίο Ειδήσεων επέστρεψε στην κανονική του ώρα στις 9 το βράδυ, το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 παρακολουθείται καθημερινά από περισσότερους από 200.000 τηλεθεατές. Συγκεκριμένα από την 1η ως στις 15 Ιουνίου 2020 είχε μέσο όσο τηλεθέασης 5,7% που αναλογεί καθημερινά σε 202.699 τηλεθεατές.

 Είναι δε αξιοσημείωτο ότι από τα συγκριτικά στοιχεία της Nielsen προκύπτει ότι το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ όχι μόνον δεν υπολείπεται πλέον του σχετικού ανταγωνισμού των ιδιωτικών καναλιών, αλλά βρίσκεται σταθερά πλέον στην 5η θέση του πίνακα τηλεθέασης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version