Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Φαίη Σκορδά κοντά στα παιδιά του Make-A-Wish

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά υιοθετεί́ μια ευχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας, με μια ευγενική́ κίνηση και καλεί́ όσους μπορούν να μας στηρίξουν – με τον τρόπο που μπορεί́ ο καθένας.

 

Η Φαίη και η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και οι τηλεθεατές της εκπομπής στηρίζουν πάντα το έργο του Make-A-Wish. Αυτή τη φορά, η ευχή του Μπεν θα εκπληρωθεί χάρη στη συμβολή της Φαίης και την ανταπόκριση του κόσμου που παρακολουθεί την εκπομπή της!

Το Make-A-Wish ευχαριστεί την παρουσιάστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπέροχη @fayskorda υιοθετεί μια ευχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας, με μια ευγενική κίνηση και καλεί όσουν μπορούν να μας στηρίξουν – με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας . Σε ευχαριστούμε Φαίη μας για τα χρόνια που είσαι κοντά μας και για την υποστήριξη. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα του @toprwino_ant1 . Ευχαριστούμε τους τηλεθεατές σου που μας στηρίζουν και σε αγαπούν. Έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή! Η ευχή του Μπέν θα εκπληρωθεί χάρη στη δική σου συμβολή και την ανταπόκριση του κόσμου που σε παρακολουθεί! Όσα ευχαριστώ και να πούμε δεν μπορούν να δείξουν την αγάπη που αισθανόμαστε για εσένα στις καρδιές μας ❤ #makeawishgreece #worldwishday #makeawish #ΔωσεΔυναμηΣτηνΕυχη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Make-A-Wish Greece (@makeawish.greece) στις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου