MediaNews

Alpha: Μπαίνουμε στο alphatv.gr και μαζί #menoumespiti

Η περίοδος της καραντίνας μπορεί να γίνει μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία όταν έχεις την κατάλληλη παρέα. Ή καλύτερα, όταν ξέρεις πού να την αναζητήσεις. Μπες στο https://www.alphatv.gr, βρες τα ειδικά διαμορφωμένα microsites «Μαγειρική στο σπίτι» και «Παιδιά στο σπίτι» και δεν θα αναρωτηθείς ξανά, τι να κάνεις με τον ελεύθερο χρόνο σου.

 

 

Ο Alpha παρουσιάζει μια ειδική online ενότητα στο https://www.alphatv.gr/kids, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στο σπίτι.

 

 

Πρόκειται για τα εκπαιδευτικά έντυπα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, τα οποία έχει εξασφαλίσει ο Alpha ως χορηγός επικοινωνίας του ΕΜΣΤ και διατίθενται σε μορφή PDF με δωρεάν download, για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τα έντυπα αυτά περιέχουν ευχάριστους και δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης για τα παιδιά κάθε ηλικίας με αφορμή τη μοντέρνα τέχνη και συγκεκριμένα τις συλλογές που φιλοξενούνται στο ΕΜΣΤ από αναγνωρισμένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες. Το υλικό ανανεώνεται συνεχώς με νέα έντυπα από το ΕΜΣΤ, αλλά και νέες προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών από το σπίτι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version