MediaNews

Κανάλι Ένα 90.4: Ενημέρωση σε 10 γλώσσες για τον κοροναϊό

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας «Αθήνα 984» διαμόρφωσε  ηχογραφημένα μηνύματα σε 10 γλώσσες στα οποία ακούγονται συμβουλές για την ατομική και κοινωνική προστασία από τον κοροναϊο.

Το Κανάλι Ένα 90.4 παρέλαβε από τον «Αθήνα 984» και μεταδίδει με τη σειρά του τα ηχογραφημένα μηνύματα προκειμένου να γίνει πιο μεθοδικά η οργάνωση των μέτρων προστασίας απέναντι στον νέο αυτόν ιό…

Εξάλλου ο πρωταγωνιστικός ρόλος των Δημοτικών Μέσων είναι η ενημέρωση της κοινότητας στα κρίσιμα ζητήματα πόσο μάλλον του συγκεκριμένου το οποίο εκτός από τις διαστάσεις της πανδημίας που έχει λάβει αφορά στην κυριολεξία τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version