MediaNews

Ανατροπές στην έκδοση και κυκλοφορία των εφημερίδων

Τα πάνω κάτω στις εκδόσεις των εφημερίδων φέρνει ο κορωνοϊός. Οι περισσότερες βγαίνουν με εργασία από το σπίτι όπως η ΑΥΓΗ που χθες έβγαλε το πρώτο φύλλο με 100% τηλεεργασία.

 

Από την άλλη πλευρά κάποιοι θα μοιράσουν και δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα. Η έντυπη έκδοση του Documento αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα και παρα το ότι η διανομή της εφημερίδας είναι προβληματική αφού κλείνουν λόγω της πανδημίας σημεία πώλησης. Γι’ αυτό το κρίσιμο διάστημα, όπως ε΄πε οεκδότης Κ. Βαξεβάνης η εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή θα φτάσει παντού και δωρεάν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pressreader.com.

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του καθιερώνει την χαμηλή τιμή των 2 ευρώ για την κυριακάτικη Real News που θα κυκλοφορήσει λέει εκτάκτως αυτό το Σάββατο. Συγκεκριμένα σε σχετικο διαφημιστικό σημεώμα αναφέρεται: «Από αυτή την εβδομάδα και για όσο διαρκεί η κρίση, η Real News στην τιμή των 2€. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μη χάσετε με τη Realnews την ειδική έκδοση του περιοδικού Drive “My Green Mobility”.»

 

πηγή: zoornalistas.com

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version