MediaNews

Οι “τζαµπατζήδες” της ΕΙΗΕΑ

Επί χρόνια είχαν εξασφαλίσει, μέσω των συμψηφιστικών διαφημίσεων, τζάμπα διαφήμιση μέσω της ΕΡΤ και τώρα διαμαρτύρονται, επειδή κόπηκε, ότι πλήττεται η πολυφωνία.

 

Ο λόγος για την ΕΙΗΕΑ, που εξέδωσε μέχρι και ανακοίνωση, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται πως η διακοπή των συμψηφισμών δεν βασίζεται στις αρχές λειτουργίας που διέπουν τη δημόσια τηλεόραση, που «χωρίς να επιδιώκει την απόκτηση κέρδους, συμβάλλει στην ενημέρωση, μόρφωση και ψυχαγωγία του ελληνικού λαού», «αποτελεί φορέα δημοκρατίας και πολιτισμού και συμβάλλει στη διασφάλιση της πολυφωνίας, στην ανεξάρτητη μετάδοση της πληροφορίας και της είδησης και στην προβολή των έργων του λόγου και της τέχνης».

 

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΙΗΕΑ προβάλλει ένα αίτημα, έχοντας μείνει στην εποχή που οι εκδότες όριζαν τις διοικήσεις της ΕΡΤ και η δημόσια τηλεόραση λειτουργούσε ως παραμάγαζο της εκάστοτε εξουσίας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version