Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βαξεβάνης κάνει πίσω για πρακτορείο διανομής τύπου – Πρωτοβουλίες Φιλιππάκη

Την πρωτοκαθεδρία στις ζυμώσεις για τη δημιουργία ενός νέου πρακτορείου διανομής Τύπου έχει πάρει ο Γιάννης Φιλιππάκης  από τον Κώστα Βαξεβάνη το τελευταίο διάστημα. Βλέπετε, μετά
την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, την καθοδική πορεία του «Documento» σε όλα τα επίπεδα, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση που δέχεται από την εσωκομματική αντιπολίτευση του Τσακαλώτου, του Σκουρλέτη και των άλλων, ο κολλητός των Παππά και Καρτερού έχει απολέσει την πάλαι ποτέ πληθωρική παρέμβασή του στον χώρο του φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού Τύπου.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται σε αυτήν τη φάση να βγαίνει πιο μπροστά ο εκδότης της «Δημοκρατίας», χωρίς αυτό, βεβαίως, να σημαίνει ότι οι δικές του επιχειρήσεις πάνε πρίμα. Το αντίθετο. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Βαξεβάνης, που μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι κρατούσε την μπαγκέτα των σχετικών ζυμώσεων, δεν είναι και στα καλύτερά του, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί περισσότερο ο ίδιος για την υλοποίηση του κοινού τους οράματος. Το κακό για τους ίδιους είναι ότι, αφενός, ο Φιλιππάκης αδυνατε να απευθυνθεί σε σοβαρούς εκδοτικούς πόλους και, αφετέρου, ακόμα και οι περιθωριακοί κύκλοι στους οποίους στράφηκε του έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα.

 

 

 

Παράλληλα, κανείς στους κόλπους των αριστερών εφημερίδων, ακόμα και στην «Αυγή» (μια και η κόντρα «Εφ.Συν.» – Βαξεβάνη έχει πάρει επικό χαρακτήρα) δεν ενθουσιάστηκε ποτέ με την ιδέα να καταστεί ο Βαξεβάνης γενικός δερβέναγας του φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού Τύπου, οπότε εξαρχής δεν είχαν δει με καλό μάτι το όλο εγχείρημα. Οπότε οι οιωνοί παραμένουν εξαιρετικά κακοί για το εγχείρημα, ενώ, όπως έλεγαν και οι γνωρίζοντες, «εδώ δεν βρήκαν άκρη με τον Τσίπρα και τον Καμμένο στην κυβέρνηση, θα βρουν τώρα;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου