Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Καμπανάκια από Κουΐκ για την τηλεθέαση

Τεταμένο εξακολουθεί να είναι το κλίμα στο Open, με φόντο τις ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στους πίνακες τηλεθέασης. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες το δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Παιανίας βρέθηκε στην τελευταία θέση στο γενικό σύνολο, μετά την ΕΡΤ, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ δεν λείπουν και τα επικριτικά σχόλια για τη διευθυντική ομάδα της ενημέρωσης.

 

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, ο Τέρενς Κουίκ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού, εξέφρασε στον διευθυντή ενημέρωσης, Δημήτρη Μιχαλέλη, τη δυσαρέσκειά του για την απογοητευτική πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, παρά την ενίσχυση στο επίπεδο του στελεχιακού δυναμικού. Κι όλα αυτά, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έχει στείλει από τον Αύγουστο κιόλας τελεσίγραφο, πως, αν δεν ανεβούν τα νούμερα, θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές.

 

Η ανασφάλεια όμως είναι εμφανής και στους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού, αφού στους διαδρόμους ακούγεται έντονα πως θα υπάρξουν κινήσεις μείωσης του κόστους

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου