Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

Οι θρυλικοί «Peaky Blinders» επιστρέφουν στην ΕΡΤ1 και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στη συγκλονιστική δραματική σειρά εποχής, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 00:15.

 

Η υποβλητική ατμόσφαιρα, η γρήγορη αφήγηση, η στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία, τα εκπληκτικά κοστούμια και η εξαίσια μουσική είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δραματικής σειράς, που μάγεψε κοινό και κριτικούς.

 

Ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων της «Κιβωτού του Κόσμου» πραγματοποιεί η ΕΡΤ, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, με εκτενείς αναφορές στα δελτία Ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Το αφιέρωμα κορυφώνεται στις 17:00, στην ΕΡΤ1, με τον τηλεμαραθώνιο που διαρκεί έως και τις 21:00, για τη στήριξη του έργου του Οργανισμού.

 

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζουν η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:30.

 

Στην πανέμορφη Κυπαρισσία μάς ταξιδεύει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:30, η σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2 «Από πέτρα και χρόνο», την οποία παρουσιάζει ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθεριάδης.

 

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας -ελληνικές και ξένες- για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 97ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

 

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

ΚΤΕΛ Κηφισού

Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου  28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.

Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου