Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χάθηκε ο Φιλιππάκης και στη «Ναυτεµπορική» τράβηξαν άλλον «άσο»

Συνεχίζεται το σίριαλ με τη «Ναυτεμπορική», όπου στο δικαστήριο που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου χάθηκε ο Φιλιππάκης, με τον οποίον υποτίθεται ότι διαπραγματεύονταν την προηγούμενη φορά και πήραν αναβολή οι ιδιοκτήτριες της εταιρείας.

 

Τώρα τράβηξαν άλλον «άσο» από το μανίκι και τον παρουσίασαν ως επενδυτή.Μόνο που ο επενδυτής είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που θα ψάξει να βρει επενδυτή. Κοινώς βρήκαν σύμβουλο, και μάλιστα δύο ημέρες πριν από το δικαστήριο. Ομως, σύμβουλο μπορείς να βρεις μέσα σε ελάχιστες ώρες, αφού έτσι κι αλλιώς πληρώνεις.

 

Το θέμα, όμως, στη «Ναυτεμπορική» δεν είναι ο σύμβουλος, αλλά ότι δεν υπάρχει επενδυτής. Βέβαια, με αυτά και με τα άλλα, ουδείς μπορεί να ξέρει τι απόφαση θα βγάλει το δικαστήριο στο αίτημα ειδικής διαχείρισης της Eurobank.

 

 

Και αν απορριφθεί, τότε οι πλειστηριασμοί θα πέσουν βροχή και η άτακτη χρεοκοπία είναι εξασφαλισμένη. Το ερώτημα, βέβαια, είναι με ποια λογική η ιδιοκτησία της εφημερίδας, αφού δεν έχει βάλει ούτε ευρώ, να συνεχίσει μια τέτοια τακτική, που στο τέλος έχει και ποινικές συνέπειες, δεδομένου ότι οι οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και Εφορία αυξάνονται καθημερινά;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου