Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σκέψεις για “κατευθύνσεις” στην επικοινωνία των Υπουργείων

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το γεγονός ότι τα επικοινωνιακά επιτελεία ορισμένων
υπουργείων δεν λειτουργούν με γρήγορα ανακλαστικά σε ζητήματα επικαιρότητας που έχουν να κάνουν με τις αρμοδιότητες των αντίστοιχων χαρτοφυλακίων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, οι σκέψεις για την πραγματοποίηση συναντήσεων στελεχών της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργικού επιτελείου με τους επικεφαλής των γραφείων Τύπου υπουργών και υφυπουργών αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα με την είσοδο του νέου έτους.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του τελευταίου διαστήματος, οι εν λόγω συναντήσεις δεν αποκλείεται να είναι πιο τακτικές σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και κάθε άλλο παρά τυπικό χαρακτήρα θα έχουν, καθώς σε κάποιες από αυτές δεν αποκλείεται -εφόσον κριθεί απαραίτητο- να είναι παρών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να δίνει κατευθύνσεις.

 

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είχε κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο «γαλάζιο» στρατόπεδο την περίοδο της πρωθυπουργίας Σαμαρά, ωστόσο στο σύστημα Μητσοτάκη σκοπεύουν να το αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο, δεδομένων και των νέων αναγκών που έχουν προκύψει σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου