MediaNews

Ψάχνει την επόμενη μέρα του ΣΚΑΪ ο Αλαφούζος – Διαδίκτυο και ενημερωτικό κανάλι στην ατζέντα του Ομίλου

Δείτε το ρεπορτάζ

Σε δύο µέτωπα κινείται αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αλαφούζος σε ό,τι αφορά την προσπάθειά του να φέρει την επόµενη µέρα στον Οµιλο ΣΚΑΪ.

Όπως είχε γράψει πριν από λίγο καιρό η στήλη, το πρωταρχικό µέληµα της ιδιοκτησίας του Νέου Φαλήρου είναι να δοθεί ισχυρό στίγµα στον χώρο του ∆ιαδικτύου, όπου κατά κοινή οµολογία -και δεδοµένης της εµβέλειας του ΣΚΑΪ δεν έχει σταθεί δυνατό να βρεθεί ο αντίστοιχος βηµατισµός.

Αρχικά, υπήρξαν ορισµένες ηχηρές µεταγραφές από ειδησεογραφικά και οικονοµικά sites, προκειµένου να εξυπηρετηθεί ο συγκεκριµένος στόχος, ωστόσο οι ισορροπίες που έχουν διαµορφωθεί δεν επέτρεψαν στις διαδικτυακές επάλξεις του ΣΚΑΪ να πρωταγωνιστήσουν αναλόγως.

 

ΣΚΑΪ: Το plan B, οι ιστότοποι και το ενημερωτικό κανάλι

Στο πλαίσιο αυτό, µπήκε µπροστά το σχέδιο β’, που αφορά την ιχνηλάτηση του πεδίου για την εξαγορά είτε ενός σηµαντικού ιστοτόπου είτε ενός οµίλου µε σηµαντικό αποτύπωµα στο ∆ιαδίκτυο.

Μάλιστα, τους προηγούµενους µήνες υπήρξαν πληροφορίες ακόµα και για προχωρηµένες επαφές της πλευράς Αλαφούζου µε σηµαντικούς εκδότες και ιδιοκτήτες sites, προκειµένου να βρεθεί η χρυσή τοµή. Κάτι τέτοιο, όµως, για την ώρα και παρά τα βήµατα που είχαν γίνει, δεν έχει συµβεί.

Το άλλο µέτωπο στο οποίο σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί ο ΣΚΑΪ είναι η ολική επαναφορά των σεναρίων για ένα ενηµερωτικό κανάλι που θα εκπέµπει 24 ώρες µέσω ∆ιαδικτύου, ψηφιακών πλατφορµών, αλλά και µιας τηλεοπτικής συχνότητας της Αττικής µε περιφερειακή εµβέλεια. Η επιστροφή της εν λόγω ατζέντας έχει να κάνει µε την επιθυµία να ανταγωνιστεί ο όµιλος τόσο το EΡΤ News της κρατικής τηλεόρασης όσο και το υπό σύσταση Mega News του Μεγάλου Καναλιού, αλλά και µε τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να δροµολογεί νόµο για τη διαδικασία αδειοδότησης των περιφερειακών καναλιών ακόµα και στις αρχές του νέου χρόνου.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 19/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version