MediaNews

ΣΚΑΪ: Η ενημέρωση κερδίζει και έδαφος από την ψυχαγωγία – Το πλάνο για το επόμενο διάστημα

Δείτε το ρεπορτάζ

Περαιτέρω στροφή στην ενηµέρωση φαίνεται πως θέλει να κάνει ο ΣΚΑΪ, καθώς οι νέοι επιτελείς του Φαλήρου θεωρούν πως δεν απέδωσε σε επίπεδο τηλεθέασης η έµφαση που έδωσε ο σταθµός τα προηγούµενα χρόνια στο κοµµάτι της ψυχαγωγίας.

Είναι προφανές ότι σε αυτό το επίπεδο ο ΣΚΑΪ επενδύει πάρα πολύ στο ιστορικό ντοκιµαντέρ που ετοίµασε ο Αλέξης Παπαχελάς και το οποίο θα παρουσιάζεται από τις 14 Οκτωβρίου, κάθε ∆ευτέρα, στις 9 το βράδυ, για τις επόµενες εβδοµάδες. Είναι µια νέα µεγάλη παραγωγή, µε αποκλειστικά ιστορικά ντοκουµέντα, που θα εξετάσει τη «Σκοτεινή δεκαετία 1964-1974».

Σύµφωνα, όµως, µε καλά διασταυρωµένες πηγές, ακόµα και όταν τελειώσει η σειρά των έξι επεισοδίων που έχει ετοιµάσει ο κ. Παπαχελάς, ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την ίδια µέρα και ώρα να έχει ενηµέρωση, χωρίς ακόµη να έχει αποφασιστεί το περιεχόµενο της εκποµπής που θα παίζει. Μένει να δούµε στο τέλος της χρονιάς αν αυτή η επένδυση στην… ποιότητα θα φέρει και τα προσδοκώµενα νούµερα τηλεθέασης.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 12-10-2024

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version