MediaNews

Στα άκρα ο Κασσελάκης με τον φιλοσυριζαϊκό τύπο – Αντιμετωπίζουν σαν ξένο σώμα τον έκπτωτο πρόεδρο

Δείτε το ρεπορτάζ

Η σφοδρότατη αντιπαράθεση του Στέφανου Κασσελάκη µε την «Εφηµερίδα των Συντακτών» λόγω της δηµοσιοποίησης του «πόθεν έσχες» του από την εν λόγω εφηµερίδα αποτελεί άλλον έναν κρίκο στις συνεχιζόµενες συγκρούσεις του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ µε τα Μέσα που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Στις απειλές του Στ. Κασσελάκη, η εφηµερίδα απάντησε τόσο µε εκτενές ρεπορτάζ όσο και µε το κύριο άρθρο της, επικαλούµενη την ιστορική ρήση του Ιάκωβου Μάγερ πως «Η δηµοσίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης». Ο κ. Κασσελάκης έχει σπάσει τους δεσµούς αλλά και τις παραδοσιακές µιντιακές συµµαχίες που είχε χτίσει ο Αλέξης Τσίπρας, επιτιθέµενος ακόµα και στα κοµµατικά ΜΜΕ, τα οποία έχει απαξιώσει όλο αυτό το διάστηµα µε τη συµπεριφορά του. Ετσι, λοιπόν, κατά καιρούς ο Κασσελάκης έχει βρεθεί µε όλους τους τρόπους απέναντι στην εφηµερίδα «Αυγή», στον ραδιοφωνικό σταθµό «Στο Κόκκινο», στον Οµιλο News247 του ∆ηµήτρη Μάρη και, βεβαίως, στην «Εφηµερίδα των Συντακτών».

 

Η κριτική στον Κασσελάκη και η σχέση με το «Documento» 

Ταυτοχρόνως, είναι χαρακτηριστικό ότι µια σειρά εµβληµατικών αρθρογράφων και παραγωγών στα Μέσα αυτά έχουν ασκήσει σφοδρότατη κριτική στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Oι περισσότεροι από αυτούς µοιάζουν να αντιµετωπίζουν σαν ξένο σώµα στις παραδόσεις και την κουλτούρα της Αριστεράς τον τρόπο µε τον οποίο πολιτεύεται ο Κασσελάκης. Οπως προκύπτει από µια γρήγορη περιήγηση στα ΜΜΕ, το µόνο Μέσο µε το οποίο δεν έχει ακόµη αντιπαρατεθεί ο έκπτωτος πρόεδρος είναι η «Documento».

Βεβαίως, υπήρξαν εστίες κριτικής από την εφηµερίδα του κ. Βαξεβάνη, ιδίως όταν ο Κασσελάκης είχε αποφασίσει να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Οµάδα του κόµµατος τον Παύλο Πολάκη. Θεωρήθηκε πως ήταν λάθος επιλογή του (τότε) προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την Αθηνά Λινού και όχι τον βουλευτή Χανίων του κόµµατος.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 12/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version