MediaNews

Η στήριξη Φάμελλου στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και η υπόσχεση για απο-Κασσελακοποίηση

Δείτε τις πληροφορίες

Εντείνεται η αγωνία των εργαζοµένων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, µε φόντο την αβεβαιότητα που επικρατεί τόσο στο θέµα της καταβολής των δεδουλευµένων όσο και συνολικά σε ό,τι αφορά το µέλλον της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθµού «Στο Κόκκινο».

Σε µια προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τα πεπραγµένα της προεδρίας Κασσελάκη στο συγκεκριµένο µέτωπο, ο Σωκράτης Φάµελλος τονίζει πως τα κοµµατικά Μέσα θα πρέπει πάση θυσία να διατηρηθούν στη ζωή και να αποκτήσουν ισχυρό ρόλο και λόγο. Στελέχη πέριξ του υποψήφιου προέδρου διαµηνύουν πως ένα από τα πρώτα του µελήµατα, αν εκλεγεί, θα είναι η… αποκασσελακοποίηση του ραδιοφώνου και της εφηµερίδας, µε την ενίσχυση της παλαιάς φρουράς σε όλα τα επίπεδα, ακόµα και µε την επιστροφή των στελεχών που βρέθηκαν εκτός νυµφώνος µετά την άρνησή τους να «συµµορφωθούν» µε τις επιταγές και τις επιδιώξεις του έκπτωτου πλέον προέδρου. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται βέβαιο ότι ένα από τα πρόσωπα που θα µπουν στο στόχαστρο είναι ο Αδάµ Γιαννίκος, ο οποίος λειτουργούσε εν είδει εντεταλµένου του περιβάλλοντος Κασσελάκη στον ρ/σ 105,5.

 

Οι σχέσεις του Παύλου Πολάκη με τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ 

Το µόνο βέβαιο είναι πως, ενόψει της εσωκοµµατικής διαδικασίας, τα στελέχη της «Αυγής» και του κοµµατικού ραδιοφώνου θα προσπαθήσουν να έλθουν σε επαφή µε τους υποψηφίους, µε στόχο να εξασφαλίσουν ρητές διαβεβαιώσεις.

Πέραν του Φάµελλου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έστω και από διαφορετική οπτική γωνία, επιδεικνύει και ο Παύλος Πολάκης και πλέον µένει να φανεί ο τρόπος µε τον οποίο θα αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες, έστω κι αν οι σχέσεις του µε τα στελέχη των media της Κουµουνδούρου έχουν περάσει από χίλια κύµατα.

Οσο για τον Κασσελάκη, παρά το γεγονός της τοποθέτησης ανθρώπων της επιρροής του στενού του πυρήνα σε θέσεις-κλειδιά, θεωρείται πια πως το γυαλί έχει ραγίσει και οποιαδήποτε επιχείρηση προσέγγισης θα ήταν, αν µη τι άλλο, παρακινδυνευµένη.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 5/10/2024

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version