MediaNews

ΣΚΑΪ: Αλλαγή ισορροπιών στο Φάληρο – Ο Ζούλας και οι “φίρμες”

Δείτε το ρεπορτάζ

Νέα δεδοµένα και διαφορετικές ισορροπίες φέρνει στον ΣΚΑΪ η άφιξη του Κωνσταντίνου Ζούλα στο Νέο Φάληρο.

Βλέπετε, µπορεί ο όµιλος του Γιάννη Αλαφούζου να έχει συγκεκριµένες δοµές και να προσανατολίζεται σταθερά (εκτός ολίγων, αλλά ηχηρών περιπτώσεων) στη στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ωστόσο η εξέλιξη αυτή µοιραία επηρεάζει άµεσα την καθηµερινότητα τόσο των κορυφαίων στελεχών όσο και του συνόλου των εργαζοµένων.

Ενα από τα πρόσωπα µε τα οποία ο µέχρι πρότινος επικεφαλής του Ραδιοµεγάρου της Αγίας Παρασκευής δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας -τόσο για λόγους σύµπτωσης απόψεων όσο και προσωπικής επαφής- είναι ο διευθυντής της «Καθηµερινής», Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος εσχάτως φαίνεται πως έχει ισχυροποιήσει και πάλι τα ερείσµατά του στο «αδελφό» συγκρότηµα.

 

Δείτε επίσης: Φινάλε με συγκίνηση για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην προεδρία της ΕΡΤ

 

Κατά τ’ άλλα, ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα καταφέρει να βρει κοινούς κώδικες µε πρόσωπα όπως ο Βασίλης Χιώτης, ο Παύλος Τσίµας ή ακόµα και ο Αρης Πορτοσάλτε, καθώς άπαντες οι προαναφερόµενοι, δίνοντας το δικό τους στίγµα, είχαν βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγων συζητήσεων και διεργασιών εντός και εκτός ΣΚΑΪ.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 21/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version