MediaNews

Νέες διεργασίες για το μέλλον του Open – Η στάση της κυβέρνησης, ο Βρυώνης και ο Ηλιόπουλος

Δείτε το ρεπορτάζ

Ενδιαφέρον για χρηµατοδότηση στο Open φαίνεται να εξέφρασε ο Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος διατηρούσε σταθερά ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας µε το κανάλι µε τα προγράµµατα τηλεµάρκετιγνγκ.

Η πληροφορία, που δηµοσιοποιήθηκε από το powergame.gr, προκάλεσε αίσθηση στο κανάλι, όπως πολλές συζητήσεις προκάλεσε το δηµοσίευµα του «Secret» την περασµένη εβδοµάδα για την αποχώρηση 60 δηµοσιογράφων και παραγωγών από το ενηµερωτικό τµήµα του Open, µε τους ρεπόρτερ του σταθµού να παίρνουν µολύβι και χαρτί για να καταγράψουν ποιοι αποχώρησαν τα τελευταία τρία χρόνια από το κανάλι, καθώς ούτε οι ίδιοι είχαν συνειδητοποιήσει τον µεγάλο αυτό αριθµό. Υπενθυµίζεται ότι, σύµφωνα µε την έγκυρη στήλη, στη σχετική εξίσωση βρίσκεται εδώ και καιρό και το όνοµα του διαδόχου του Δηµήτρη Μελισσσανίδη στην ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος εκτός των άλλων φέρεται να ψάχνεται και για την εµπλοκή του στο ∆ιαδίκτυο µέσω εξαγοράς γνωστών ιστοτόπων.

 

Δείτε επίσης: Αποχωρήσεις από το OPEN – Άφαντη η Ελλη Στάη από τα δελτία

 

Το ενδεχόµενο αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του OPEN 

Το βασικό εµπόδιο βεβαίως σε αυτή τη φάση για παλαιούς και νέους ενδιαφερόµενους είναι πως η κυβέρνηση έχει διαµηνύσει στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη πως είναι αρνητική στο ενδεχόµενο αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καναλιού, ωστόσο, κατά κοινή εκτίµηση, η παράµετρος αυτή µπορεί ανά πάσα στιγµή να ξεπεραστεί, αν και εφόσον οι συζητήσεις από επιχειρηµατικής πλευράς προχωρήσουν σηµαντικά.

Εξάλλου, η επιθυµία του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ να απεµπλακεί από την Παιανία είναι δεδοµένη, πολλώ δε µάλλον από την ώρα που θα πρέπει για ακόµα µία χρονιά να «µατώσει» οικονοµικά, προκειµένου να εκπέµψει έστω και διεκπεραιωτικά ο τηλεοπτικός σταθµός.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την παρουσία του σε ελληνικό έδαφος έπειτα από καιρό και µε πιθανές ανακατατάξεις στο πεδίο των ΜΜΕ που κατέχει, καθώς ο στενός του συνεργάτης, Αρτούρ Νταβιντιάν, έβλεπε… κόσµο και κοσµάκη από τον χώρο της πολιτικής και των media όλο αυτό το διάστηµα.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 14/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version