MediaNews

Αποχωρήσεις από το OPEN – Άφαντη η Ελλη Στάη από τα δελτία

Δείτε το ρεπορτάζ

Ενδεικτική του κλίµατος που επικρατεί στο Open αυτές τις µέρες ήταν και η ανάρτηση του έµπειρου δηµοσιογράφου Φάνη Καραµπατσάκη, ο οποίος, όπως είχε γράψει το «S», αποχώρησε – βρισκόταν εκεί από το 2018.

Ευχαρίστησε όλους τους δηµοσιογράφους και τεχνικούς για την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι τη διεύθυνση Ειδήσεων και την ιδιοκτησία, όπως συνηθίζεται να γίνεται. Τόνισε, µάλιστα, ότι «χάρη στις προσπάθειες όλων αυτών των εργαζοµένων που είναι τώρα εκεί ή βρέθηκαν κάποτε µπήκε το κανάλι στο στερέωµα».

Αξίζει να σηµειωθεί επίσης ότι το δελτίο ειδήσεων µε την έναρξη της σεζόν βρίσκεται σχεδόν σταθερά στην τελευταία θέση των ιδιωτικών καναλιών, ενώ το µεγάλο αστέρι του σταθµού, η Ελλη Στάη, δεν έχει εµφανιστεί έως τώρα στο δελτίο, ούτε καν στην πρώτη δηµοσκόπηση της σεζόν, που παρουσίασε ο ∆ηµήτρης Μαύρος της MRB.

Η αίσθηση της ρευστότητας, πάντως, διαχέεται και στους ρεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται τη µια µέρα να κάνουν ένα ρεπορτάζ της ειδικότητάς τους και την εποµένη κάτι άλλο, ενώ στα υπουργεία δεν είναι σαφές ποιος είναι διαπιστευµένος πού, αφού η διεύθυνση αλλάζει συνεχώς προτιµήσεις.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 14/9/2024

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version