Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ρεκόρ: Εώς και 1.200.003 τηλεθεατές για 1 λεπτό βλέπουν τον Γιώργο Αυτιά

Η καθημερινότητα των Ελλήνων και τα Ελληνοτουρκικά εκτόξευσαν στα ύψη την τηλεθέαση του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο.

 

 

Σύμφωνα με την AGB τον βλέπουν 1.200.003 τηλεθεατές έως και 1 λεπτό! Ποσοστό που σαρώνει ακόμη και τις τηλεθεάσεις ψυχαγωγικών εκπομπών όλων των καναλιών της Ελληνικής τηλεόρασης.

 

 

Το Σάββατο το πρωί έφτασε έως το 46,1% εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι ο δημοσιογράφος κρατάει ως πυξίδα του μόνο την κοινωνία που τον παρακολουθεί πιστά! Μάλιστα ο Γιώργος Αυτιάς το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είχε αποκλειστικά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αποκαλύπτοντας <τι έρχεται στους φόρους το 2020> .

 

 

Θέμα που επιβεβαιώθηκε 48 ώρες αργότερα από τον Υπουργό Οικονομικών! Οσο για την εκπομπή του και τι δεν είχε. Κατ αρχήν ανέλυσε πλήρως το νέο ασφαλιστικό . Εφερε στο φώς όλες τις φορολογικές αλλαγές. Είχε την δήλωση των ΗΠΑ για τα Ελληνοτουρκικά.

 

 

Πώς λοιπόν να μην γράφει 50άρια; Το πλήρες άνοιγμα στην κοινωνία για τον Γιώργο Αυτιά είναι εμπιστοσύνη στον ίδιο, αλλά και ευθύνη γιατί δεν είναι μικρό πράγμα 1.200.003 τηλεθεατές να σε βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο!

 

 

Κεφάλαιο ο Αυτιάς όχι μόνο για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ …αλλά και την κοινωνία που θέλει να μαθαίνει από τον ίδιο ξεκάθαρα τι λύσεις έρχονται στα θέματά της από τους ιθίνοντες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου