Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Καµπανάκι» Ιβάν για τα χαµηλά νούµερα

Το πρώτο «καμπανάκι» για τις επιδόσεις των εκπομπών του Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκρουσε ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε στις αρχές της εβδομάδας με τους διευθυντές του καναλιού της Παιανίας.

 

Παρών ήταν φυσικά και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, αλλά και ο μεταφραστής του επιχειρηματία, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία με τα μεγαλοστελέχη του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε σοβαρά παράπονα για τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων και μιας σειράς ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ άφησε σαφή υπονοούμενα για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ, στην περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση βελτίωση.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ανανέωσε το ραντεβού με τους επιτελείς του για τον επόμενο μήνα, προκειμένου να γίνει το «ταμείο» για το διάστημα που θα έχει μεσολαβήσει από τις παρατηρήσεις του. Φωτεινή εξαίρεση αποτελούν μέχρι νεωτέρας τα νούμερα των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, που, αν και βρίσκονται μακριά από τον ανταγωνισμό, συγκεντρώνουν αν μη τι άλλο αξιοπρεπή ποσοστά, αλλά και το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, που έχει εξασφαλίσει ένα άκρως υπολογίσιμο κομμάτι στην πίτα του ανταγωνισμού.

 

Την ίδια ώρα, στον αέρα συνεχίζουν να βρίσκονται παραγωγές που θα είχαν κομβικό ρόλο στο νέο πρόγραμμα, όπως αυτή του Νίκου Κοκλώνη, καθώς και κάποιες που προορίζονταν να ξεκινήσουν είτε άμεσα είτε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Κι όσο ο Σαββίδης βλέπει δαπανηρά projects όπως το «X-factor» με τη Δέσποινα Βανδή να μην ικανοποιούν τις προσδοκίες ή έστω να κοντράρουν τα ανταγωνιστικά προϊόντα, τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα να τα δούμε το επόμενο διάστημα στις τηλεοπτικές οθόνες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου