MediaNews

Τις 60 αποχωρήσεις κοντεύουν στο Open – Συνεχίζεται το κύμα φυγής

Δείτε το ρεπορτάζ

Συνεχίζεται αµείωτη η φυγή δηµοσιογράφων και τεχνικών από το Open, και µάλιστα η φηµολογία περί ενδεχόµενης υποβολής παραίτησης του διευθυντή ειδήσεων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, δηµιούργησε -πριν από τις διαρροές περί του αντιθέτου, αλλά και τις αντίστοιχες για την εµπλοκή νέων δηµοσιογράφων στην εξίσωση, που επ’ ουδενί πάντως καλύπτουν τα κενά τα οποία δηµιουργήθηκαν εδώ και τόσο καιρό- ακόµα πιο µεγάλο προβληµατισµό στον κόσµο που έχει αποµείνει.

Στον «χορό» των αποχωρήσεων, τη Χριστίνα Ιορδανίδου από το εξωτερικό δελτίο ακούγεται ότι θα ακολουθήσει η έµπειρη δικαστική συντάκτρια Ελενα Γαλάρη, η οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα πάει στον ΣΚΑΪ, για να αντικαταστήσει την Ιωάννα Μάνδρου, η οποία παραιτήθηκε τόσο από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση όσο και από την «Καθηµερινή».

Ο συνολικός αριθµός των αποχωρήσεων πλησιάζει τις 60 και οι διοικητικές και οικονοµικές δυσκολίες έχουν δηµιουργήσει θέµατα που είναι πολύ δύσκολο να αντιµετωπιστούν από τον πολύπειρο διευθυντή Ειδήσεων και Ενηµέρωσης, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να χαίρει της εµπιστοσύνης του περιβάλλοντος Σαββίδη και του ίδιου του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η παράµετρος αυτή µόνο αρκετή δεν είναι, δεδοµένης της επιθυµίας της ιδιοκτησίας για απεµπλοκή της από τα media.

Aπό κει και πέρα, ακόµα πιο απελπιστική είναι η κατάσταση στην ψυχαγωγία, όπου ο Τζώνη Καληµέρης παλεύει µε τα… θηρία και κυρίως την έλλειψη σοβαρού µπάτζετ, προκειµένου να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πλάνο σε ό,τι αφορά τη ναυαρχίδα του οποιουδήποτε τηλεοπτικού σταθµού.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 7/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version