MediaNews

Νέα συμφωνία του Mega με το Netflix – Μπαίνει και το “Famagusta” μετά το “Maestro”

Πρόκειται για την 4η ελληνική σειρά που εντάσσεται στον κατάλογο του Netlfix

Νέα Μega-λη συμφωνία του τηλεοπτικού σταθμού της Συγγρού με το διεθνή συνδρομητικό κολοσσό.

Όπως ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του το Netflix, το «Famagusta» του Αντρέα Γεωργίου εντάσσεται από τις 20 Σεπτεμβρίου στον κατάλογο των σειρών του διαθέσιμων προς θέαση.

Η σειρά αποτελείται από τρεις κύκλους των οκτώ επεισοδίων η καθεμία και με αφορμή την εξαφάνιση ενός παιδιού, που σήμερα είναι πενήντα χρόνων, ξετυλίγει το κουβάρι της εισβολής του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο και φτάνει μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, την Αμμόχωστο, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους. Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας 50χρονος άνδρας, τον οποίο παρακολουθούμε στη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του στην Κύπρο που αγνοεί την τύχη του. Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μιας διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχτεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς.

Ο Αντρέας Γεωργίου μετά την ανακοίνωση της πλατφόρμας έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Η “Famagusta” μας στο Netflix. Από 20 Σεπτεμβρίου». Πρόκειται για την τέταρτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στον κατάλογο του Netlfix. Η αρχή έγινε με το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ακολούθησαν οι παραγωγές του ΑΝΤ1 «Σέρρες» και «Σώσε με».

Σε αντίθεση με το «Maestro», του οποίου τα τέσσερα τελευταία επεισόδια θα μεταδοθούν ταυτόχρονα σε Mega και Netflix, στον κατάλογο της πλατφόρμας όσον αφορά στο «Famagusta» εντάσσονται μόνο οι δύο πρώτοι κύκλοι, που έχουν ήδη προβληθεί από το Μεγάλο Κανάλι.

Ο τρίτος και τελευταίος θα «ανέβει» στο συνδρομητικό δίκτυο μετά την ολοκλήρωση της προβολής του από το Mega.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 26/8/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version