Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έρχονται αλλαγές στο Ραδιομέγαρο

Tην ώρα που ο Γιάννης Σμυρλάκης παραιτήθηκε επισήμως από τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ, στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ξεσκονίζουν τα βιογραφικά των επικρατέστερων υποψηφίων για τα πρόσωπα που θα «τρέξουν» τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού, με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

Στο μεταξύ, μια από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. και του διδύμου Ζούλα – Γαμπρίτσου είναι η ιχνηλάτηση του τοπίου για τον εμπλουτισμό του νέου προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης με όσο το δυνατόν περισσότερες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, ενώ, όπως έγραφε η στήλη την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ειλημμένη η απόφαση για περιστολή του κόστους των ενημερωτικών προγραμμάτων, γεγονός που συνεπάγεται σημαντικό περιορισμό των εξωτερικών παραγωγών. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται, εξάλλου, και η εκ των έσω λύση που προκρίνεται για την κάλυψη του πόστου του διευθυντή ενημέρωσης.

 

Πάντως, το μέτωπο που αναμένεται να προκαλέσει τις περισσότε- ρες συζητήσεις σε αυτή τη συγκυρία δεν είναι άλλο από τις σοβαρές σκέψεις για απομάκρυνση του μνημείου που έχει στηθεί στην Αγία Παρασκευή, η τοποθέτηση του οποίου προκάλεσε διαφόρων ειδών αντιδράσεις τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπετε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο σύμβολο της λογικής του «καλφαγιαν- νισμού», η οποία έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί στις τάξεις της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου