MediaNews

Αγωνία προ των κυβερνητικών αποφάσεων – Οι σκέψεις για το νέο Δ.Σ. και τα μεγάλα μέτωπα στην ΕΡΤ

Δείτε το ρεπορτάζ

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στους κόλπους του στελεχιακού δυναμικού της ΕΡΤ, με φόντο τις επικείμενες ανακατατάξεις στο ∆.Σ. του Ραδιομεγάρου.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ζούλα από την Αγία Παρασκευή (και τη μετακόμισή του στο Νέο Φάληρο και τον ΣΚΑΪ) και όπως σας έχει πληροφορήσει ήδη η στήλη, το Μέγαρο Μαξίμου και ο έχων τη θεσμική αρμοδιότητα, κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες της διάδοχης κατάστασης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αυτήν τη στιγμή κάτι χειροπιαστό.

 

Ο Νίκος Γιατρωμανωλάκης, η Κατερίνα Κασκανιώτη και ο μεγάλος «πονοκέφαλος»

Το όνομα του Νίκου Γιατρομανωλάκη συνεχίζει να ακούγεται, ωστόσο άπαντες συνομολογούν πως με τις υπάρχουσες συνθήκες θα πρέπει να επιλεγεί ένα πρόσωπο με πλούσια τηλεοπτική εμπειρία, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Αυτό είναι και ο λόγος που προκρίνεται η παραμονή της πολύπειρης Κατερίνας Κασκανιώτη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου (που, άλλωστε, δεν έχει προλάβει να δώσει δείγματα γραφής), έστω κι αν έχει εισέλθει στην εξίσωση και η περίπτωση του γενικού διευθυντή προγράμματος, Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου.

Η βασική αιτία για τις συγκεκριμένες σκέψεις που επικρατούν πίσω από τις κλειστές πόρτες του πρωθυπουργικού στρατηγείου δεν είναι άλλη από τα ανοικτά μέτωπα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο κομμάτι της αντοχής έναντι του ανταγωνισμού, ιδιαιτέρως σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που διανύουν η χώρα και η κυβέρνηση.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος σε αυτήν τη φάση είναι το… επιβαρυμένο οικονομικά EΡΤ News, το οποίο, παρά τις προσδοκίες και την επένδυση που έχει υπάρξει σε ό,τι αφορά την αναβάθμισή του, δεν έχει καταφέρει να δώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα από πλευράς τόσο επιρροής όσο και ενημερωτικού στίγματος, με φόντο τις χαμηλές πτήσεις στο πεδίο της αποδοχής του κοινού. Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία της κυβέρνησης καλείται να λάβει αποφάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς θα πρέπει να ακολουθήσουν οι διορισμοί των επικεφαλής των γενικών διευθύνσεων.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 17/8/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version