MediaNews

Τα πρόσωπα που “κλείδωσαν” στο “Buongiorno” της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Δείτε το ρεπορτάζ

Ανακοινώθηκε χθες με δελτίο Τύπου η άφιξη της Φαίης Σκορδά στο Mega.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ έληξε τυπικά στις 31 Ιουλίου, οπότε μπορούσε το Mega πλέον να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

«Το Mega υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ απ’ όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη κι έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστες εκκρεμότητες απομένουν για το στήσιμο της νέας πρωινής εκπομπής του Mega.

Θα ξεκινά στις 9.30 το πρωί μετά την «Κοινωνία ώρα Mega» και θα ολοκληρώνεται πριν από το δελτίο ειδήσεων. Θα έχει infotainment περιεχόμενο, δηλαδή, και ενημέρωση και ψυχαγωγία.

 

Ποιοι θα είναι στο πλάι της Φαίης Σκορδά 

Όσον αφορά στους συνεργάτες, μπροστά από τις κάμερες έχουν μέχρι στιγμής «κλειδώσει» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που θα έχει ρόλο σχολιαστή τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, και η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Τη στήλη των ζωδίων θα έχει η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ δεν έχει «κλείσει» ακόμη το πρόσωπο που θα έχει τη στήλη της μαγειρικής, αν και ακούγονται τα ονόματα του Δημήτρη Σκαρμούτσου και του Βασίλη Καλλίδη.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα έχει σποραδική παρουσία στην εκπομπή, λόγω της ευρύτερης συνεργασίας της με τον όμιλο της Alter Ego Μedia.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 6/8/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version