Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αποχώρηση “βόμβα” από τον ΣΚΑΪ 

Δείτε τις πληροφορίες

Μια ακόμη αποχώρηση φαίνεται πως έχει συμβεί στον ΣΚΑΪ και αφορά την επί χρόνια επικεφαλής του μιντιακού ομίλου και στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Αλαφούζου.

Η είδηση αφορά την Εύη Κουτσαυτάκη καθώς, σύμφωνα με την στήλη των Παραπολιτικών “The Big Mouth”, έχει ήδη αποχωρίσει από την θέση της στο κανάλι, όχι και με το καλύτερο κλίμα.

Συγκεκριμένα η στήλη αναφέρει:

“Από αξιόπιστη πηγή, από αυτές που σπάνια με ρίχνουν στα βράχια, πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος απέπεμψε (είναι ό,τι πιο ήπιο μπορώ να γράψω) την επί χρόνια επικεφαλής του μιντιακού του Ομίλου, Εύη Κουτσαυτάκη. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Από χθες η διευθύνουσα τον ΣΚΑΪ δεν βρίσκεται στον θρόνο της. Μάλιστα, όπως μου είπε ο αξιόπιστος φίλος μου, το διαζύγιο μόνο ομαλό δεν ήταν. Απεναντίας, θα έλεγα ότι όσοι είδαν και άκουσαν τον Αλαφούζο έχουν να διηγηθούν άγριες σκηνές. Καταλαβαίνετε ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο μου ήταν κομματάκι δύσκολο να τσεκάρω λεπτομέρειες του παρασκηνίου της αποπομπής. Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι εδώ και καιρό το αφεντικό του ΣΚΑΪ είχε αρχίσει να κρατά αποστάσεις από την επί χρόνια στενή συνεργάτιδά του. Βασική αιτία υπήρξε το ξεχαρβάλωμα (όπως έλεγε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του) κυρίως του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το αφεντικό επέρριπτε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης στη «σιδηρά κυρία», δείχνοντας μάλιστα αποφασισμένος να πάρει τα ηνία των Μέσων στα χέρια του. Κάπως έτσι επήλθε το διαζύγιο και, όπως όλα δείχνουν, ο Αλαφούζος σκοπεύει για όσο διάστημα απαιτηθεί να ηγηθεί προσωπικά του μάνατζμεντ και του μιντιακού του Ομίλου. Δύο μέρες πριν κατεβάσω ρολά για το καλοκαίρι, θα προσπαθήσω να μάθω λεπτομέρειες για να σας τις μεταδώσω. Πάντως, εσείς κρατήστε την πληροφορία ότι οι φωνές του Αλαφούζου ακούγονταν έως το Καραΐσκάκη και μάλιστα δεν σχετίζονταν με τα δρώμενα στο ποδόσφαιρο, αλλά στον ΣΚΑΪ.”

 

Ποια είναι η Εύη Κουτσαυτάκη

Η Εύη Κουτσαυτάκη ήταν επί χρόνια η επικεφαλής του μιντιακού ομίλου ΣΚΑΪ και στενή συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου.

Πρώτη φορά είχε αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ τον Απρίλιο του 2015, μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με τον όμιλο, ωστόσο επέστρεψε το 2017, στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου που κατείχε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Αυτή, λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από τον μιντιακό όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου, και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου