Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον αέρα το πρόγραμμα του Open για τη νέα σεζόν – Θολό το τοπίο μεταξύ Σαββίδη – Κοκλώνη

Δείτε το ρεπορτάζ

Αν και βρισκόµαστε στα τέλη της σεζόν και θεωρητικά θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί κάποιο µέρος του προγράµµατος για τον Σεπτέµβριο, στο Open τα πάντα βρίσκονται στον αέρα λόγω της αντιπαράθεσης που υπάρχει ανάµεσα στον Ιβάν Σαββίδη, που έχει υπό τον έλεγχό του το ενηµερωτικό κοµµάτι, και τον Νίκο Κοκλώνη, που «τρέχει» την ψυχαγωγία.

Η αγωνία δηµοσιογράφων, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού είναι µεγάλη όσο υπάρχουν τόσο µεγάλες εκκρεµότητες, ενώ ταυτόχρονα ο σταθµός συνεχίζει να µετρά απώλειες. Την εβδοµάδα που πέρασε, υπήρξε άλλη µία αποχώρηση από τον ενηµερωτικό τοµέα και συγκεκριµένα από το εξωτερικό δελτίο. Η «αποψίλωση» αυτή, που έχει και συνέπειες στη δυνατότητα να καλυφθούν οι ανάγκες, έχει προκαλέσει και γκρίνιες.

 

Δείτε επίσης: Χωρίς αντίκρισμα η “λευκή επιταγή” Ιβάν Σαββίδη – Βαρύ κλίμα στο OPEN

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσµος που έχει αποµείνει να ασχολείται µε το δελτίο του Σαββατοκύριακου -το οποίο πηγαίνει καλύτερα από το καθηµερινό- έχει µειωθεί σε σηµείο που να προκαλεί τον προβληµατισµό του παρουσιαστή του και κορυφαίου στελέχους του καναλιού Νίκου Στραβελάκη, αλλά και ουκ ολίγων ακόµα εµπλεκοµένων. Η Ελλη Στάη έχει αραιώσει πολύ τις εµφανίσεις της, που αποτελούν µια τονωτική ένεση για το κανάλι, και το τοπίο παραµένει θολό, δηµιουργώντας συνθήκες κάθε άλλο παρά ευχάριστες για τους εργαζόµενους.

Το νέο στοιχείο στην όλη υπόθεση έχει να κάνει µε την πληροφορία που θέλει την πλευρά Σαββίδη να έχει διαµηνύσει στην αντίστοιχη του Νίκου Κοκλώνη σε πρόσφατη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη ότι δεν επιθυµεί να επενδύσει περαιτέρω στον τηλεοπτικό σταθµό της Παιανίας. Ως εκ τούτου, µοιραία και η Barking Well Media θα υποχρεωθεί να αναπροσαρµόσει αναλόγως το µπάτζετ, µε ξεκάθαρο προσανατολισµό στον περιορισµό των εξόδων, κάτι που ούτως ή άλλως ακουγόταν εδώ και καιρό.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να µην µπει το Open δυνατά στον ανταγωνισµό της επόµενης σεζόν, µε ό,τι αυτό συνιστά για τις γενικότερες προθέσεις του σε ό,τι αφορά την εµπλοκή του στα media.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 29/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου