Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΤ1 για την Μπέττυ Μαγγίρα και την Φαίη Μαυραγάνη

Δείτε το ρεπορτάζ

Οριστική αυλαία έριξαν χθες οι δύο πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο.

Στο φινάλε της εκπομπής «Στούντιο με θέα», η Φαίη Μαυραγάνη επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, αλλά η εκπομπή αυτή συνεχίζεται. Κλείνει έντεκα χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό… Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα… Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας» είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε επίσης: Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά όλο νόημα στον αέρα του ΑΝΤ1 για το infotainment: “Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα”

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά! Αλλά θέλω να πω ένα πιο μεγάλο “ευχαριστώ” και για όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε περισσότερο εμάς… Να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε! Γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και εμφανώς συγκινημένη πρόσθεσε:

«Μπορεί να είπα, ερχόμενη εδώ, ότι θα ριζώσω, αλλά δεν πειράζει. Και να μη ριζώνουμε, κάπου θα τρυπώσουμε, κάπου θα μπούμε, κάπου θα ανθίσουμε. Τίποτα δεν χάνεται και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας, το όνειρό σας».

Το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό» ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι για φέτος το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 επέλεξε να μην προχωρήσει στην προβολή καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME την 1/7/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου