Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χωρίς αντίκρισμα η “λευκή επιταγή” Ιβάν Σαββίδη – Βαρύ κλίμα στο OPEN

Δείτε το ρεπορτάζ

Πολύ βαρύ είναι πλέον το κλίµα τόσο στα δηµοσιογραφικά όσο και στα διοικητικά γραφεία του Open, καθώς οι πληροφορίες που διακινούνται σε γραφεία και διαδρόµους µιλάνε για έντονη δυσαρέσκεια της ιδιοκτησίας για µια σειρά από θέµατα που αφορούν τον συνδυασµό των οικονοµικών του καναλιού αλλά και της ισχνής τηλεθέασης σε αρκετές ζώνες ενηµέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι ψίθυροι λένε για ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη, καθώς η «λευκή επιταγή» που έχει δώσει εδώ και αρκετό καιρό τόσο στον διευθυντή επιχειρησιακής λειτουργίας, Τζώνη Καληµέρη, όσο και στον επικεφαλής της Ενηµέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, δεν έχει φέρει τα προσδοκώµενα αποτελέσµατα.

Είναι ενδεικτικό ότι η εβδοµάδα που τρέχει ξεκίνησε µε τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων επιπέδου 1,3% έως 2,8% στα δυναµικά κοινά και της πρωινής εκποµπής από 4% έως 6%.

 

Δείτε επίσης: OPEN: Τι γίνεται με τον Νίκο Κοκλώνη και την συμφωνία με την Barking Well Media;

 

Ποσοστά ιδιαίτερα απογοητευτικά για το µπάτζετ που έχει ο συγκεκριµένος τοµέας.

Σε ό,τι αφορά το µέτωπο µε την πλευρά Κοκλώνη, µέχρι τα µέσα της εβδοµάδας υπήρχε µεγάλη ανησυχία στον σταθµό, καθώς οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στους διαδρόµους έκαναν λόγο για διαφωνία σε σχέση µε τη συµµετοχή κάθε πλευράς στη µισθοδοσία του προσωπικού και, κυρίως, των τεχνικών που εργάζονται τόσο για τον ενηµερωτικό όσο και για τον ψυχαγωγικό τοµέα.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 22/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου