Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρόθεση ενίσχυσης του προγράμματος του EΡΤNews

Δείτε το ρεπορτάζ

Στην κατεύθυνση της περαιτέρω επένδυσης στο EΡΤNews κινείται το Μέγαρο Μαξίµου και το Ραδιοµέγαρο της Αγίας Παρασκευής, κατόπιν των πρώτων σχετικών συζητήσεων και συνεννοήσεων που έχουν υπάρξει µεταξύ του αρµόδιου υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλου Μαρινάκη, του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα, και του επικεφαλής Ενηµέρωσης της δηµόσιας τηλεόρασης, Φώτη Καφαράκη.

Βλέπετε, άπαντες θεωρούν ότι η παρέµβαση και το στίγµα του ενηµερωτικού διαύλου της ΕΡΤ έχουν ανέβει επίπεδο και, ως εκ τούτου, στην κυβέρνηση επιθυµούν αφενός να εισέλθουν στη διαδικασία ένταξης νέων εκποµπών στο πρόγραµµα και αφετέρου να δώσουν νέο αέρα στο στελεχιακό δυναµικό µε σηµαντικές προσθήκες δηµοσιογράφων. Αλλωστε, το πλάνο προβλέπει ανάµεσα στα άλλα και περισσότερες ζωντανές συνδέσεις, αλλά και σχολιογραφικές στήλες, γεγονός που µοιραία αυξάνει τις απαιτήσεις σε επίπεδο τόσο προσωπικού όσο και τεχνικών λεπτοµερειών.

Το θέµα είναι ότι η όλη οικονοµική διαχείριση του EΡΤNews, καθώς και το κοµµάτι της λειτουργίας του, είχαν προβληµατίσει έντονα το προηγούµενο διάστηµα τον ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης και µένει να φανεί µε ποιον τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τοµή. Για όσους δεν θυµούνται, η δηµιουργία αρνητικού κλίµατος εν µέσω της σεζόν πριν από µερικούς µήνες και οι σχετικές µουρµούρες που υπήρχαν στην Αγία Παρασκευή έφτασαν µε χαρακτηριστική ταχύτητα στην Ηρώδου Αττικού.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 22/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου