Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας του εργαζομένου της

Γνωστός δημοσιογράφος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης

Άλλα μία υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6) όταν του είπε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης (26/6) στον εισαγγελέα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου