Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανατροπές στη μεταγραφή Ουγγαρέζου και Πάτρα – Ο ΑΝΤ1 επιμένει στην διερευνητική επαφή με τους παρουσιαστές

Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες για την Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Πάτρας είναι τρία ονόματα που παίζουν έντονα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα.

Από τη μία, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι στο τέλος της σεζόν -αν και δεν της έχει ανακοινωθεί επίσημα- και από την άλλη, οι δύο παρουσιαστές του Mega φαίνεται πως βρέθηκαν πολύ κοντά με το σταθμό του Αμαρουσίου.

Η είδηση πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πάτρας δέχτηκαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θορύβησε τα στελέχη του Μega.

 

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Σκέψεις για την κατάργηση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου

 

Σύμφωνα με το zappit.gr, o μηχανισμός κινήθηκε αστραπιαία, το Μεγάλο Κανάλι έκανε αντιπρόταση και άσκησε έντονη πίεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ώστε να μην αποχωρήσει. Στην αντίπερα όχθη, ο ΑΝΤ1 επιμένει να αναφέρει πως επρόκειτο απλώς για μια διερευνητική επαφή με τους δύο παρουσιαστές.

Την ίδια στιγμή, κάποιες φήμες θέλουν την Μπέττυ Μαγγίρα να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για την πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη, ενώ άλλες πληροφορίες τη θέλουν να συζητάει με τον ΣΚΑΪ.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 25/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου