Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επιστρέφει το “Money Drop” με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε το ρεπορτάζ

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος -ως γνωστόν- πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής με την οξυδερκή ματιά, την ευθύτητα και το τηλεοπτικό πάθος του θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, διατηρώντας τη δυναμική του πορεία”.

Ο Γιώργος Λιάγκας, πέραν της συνέχειας του «Πρωινού», θα αναλάβει και νέα τηλεοπτικά καθήκοντα, όπως άλλωστε και ο ίδιος είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή του.

“Mου προτάθηκε από τον ANT1 να κάνω μία ακόμα εκπομπή, δεν είναι late night, είναι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άμεσα, μπορεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου να το κάνω. Δεν έχω κάποια σκορδοκαΐλα να το κάνω, αν το κάνω, είναι πολύ ωραίο και θα γίνει και καλό”.

 

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Σκέψεις για την κατάργηση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου

 

Οι πληροφορίες για το τηλεπαιχνίδι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι επαφές του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Λιάγκα για τη βραδινή εκπομπή είναι σε τελικό στάδιο. Πρόκειται για το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Money Drop», το οποίο βασίζεται στο πασίγνωστο βρετανικό τηλεπαιχνίδι «The Million Pound Drop».

Το παιχνίδι προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη διετία 2010-2012 μέσα από τη συχνότητα του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ μετά την πρώτη θητεία του επανήλθε τη σεζόν 2017-18 μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Τώρα θα ξεκινήσει η τρίτη θητεία του μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και, όπως όλα δείχνουν, παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν και τη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 20/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου