MediaNews

Ανακοινώνουν την ημερομηνία για τα περιουσιακά του Mega

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, η ημερομηνία για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του Mega. Η σχετική διαδικασία περιλαμβάνει το σήμα του καναλιού, την ταινιοθήκη του, που θεωρείται και μήλον της Εριδος για τους καναλάρχες, και το αρχείο των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.

 

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η υποβολή προσφορών θα γίνει μέσα σε κλειστούς φακέλους που θα αποσφραγιστούν παρουσία δικηγόρων και συμβολαιογράφων, ενώ σε ό,τι αφορά το οικόπεδο που είχε στην κατοχή της η Τηλέτυπος, θα βγει σε πλειστηριασμό σε διαφορετική διαδικασία, αφού τα κτίρια στη Μεσογείων δεν ήταν ιδιόκτητα αλλά με ενοίκιο. Οπως έχει γράψε η στήλη στο παρελθόν, ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη αναμένεται να επιδείξει το σύνολο σχεδόν των σημερινών καναλαρχών, ωστόσο από τη σχετική εξίσωση φαίνεται να εξαιρείται πλέον ο Ιβάν Σαββίδης (που φερόταν να είναι ιδιαίτερα ζεστός στο παρελθόν), λόγω της απόφασής του να προχωρήσει σε γενικότερες περικοπές στα media που διαθέτει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version