Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κρίσιμο ραντεβού της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1

Δείτε το ρεπορτάζ

Ίσως και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή ή μη της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1.

Τα δεδομένα των τελευταίων ημερών δείχνουν πως η πλάστιγγα αυτή τη στιγμή γέρνει προς την πλευρά της αποχώρησης της δημοσιογράφου από το κανάλι του Αμαρουσίου, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μαρία Αναστασοπούλου πραγματοποίησε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ραντεβού με δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σύγκλιση απόψεων.

Οι διαφωνίες εντοπίζονται ως προς το οικονομικό σκέλος, αλλά και τη συνέχεια της βραδινής εκπομπής «Αρένα». Αντίθετα, η δημοσιογράφος δεν ήταν αρνητική στο να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, καθώς το «Στούντιο με θέα» ολοκληρώνεται και η δημοσιογράφος μετακινείται στον ΣΚΑΪ, στη θέση του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος εκλέχθηκε πρώτος ευρωβουλευτής σε σταυρούς της Νέας Δημοκρατίας.

 

Τα σενάρια που την θέλουν στον ΣΚΑΪ

Την ίδια στιγμή, η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΚΑΪ, για την ακρίβεια, για τη συμπαρουσίαση της νέας καθημερινής εκπομπής, στο δίωρο 12.00-14.00, μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε. Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Πού ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όλοι, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένω τη στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Πού τα ξέρετε όλα αυτά;» ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

Πάντως, ο ΑΝΤ1 θέλει να παραμείνει η δημοσιογράφος στο δυναμικό του, κι αυτό φάνηκε από τη θέση της ως συμπαρουσιάστριας δίπλα στον κεντρικό anchorman του ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.

Επομένως, ίσως υπάρξει ανατροπή στο τελευταίο ραντεβού της δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 12/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου