Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το “βαρύ πυροβολικό” των καναλιών στη μάχη της κάλπης

H εκλογική βραδιά και οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σταθμών

Ισχυρό στίγµα στη µάχη της τηλεθέασης σχετικά µε τη µετάδοση των αυριανών εκλογικών αποτελεσµάτων επιχειρούν να δώσουν οι τηλεοπτικοί σταθµοί πανελλαδικής εµβέλειας. Στο Mega, στις 17.45, η Ράνια Τζίµα (φωτ. δεξ.), ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Κατερίνα Παναγοπούλου θα παρουσιάζουν, σε συνεχή ροή, τα αποτελέσµατα της κάλπης. Στις 19.00, o πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα παρουσιάσει το exit poll.

Στην ΕΡΤ, από τις 17.00, ο Γιώργος Κουβαράς, ο Απόστολος Μαγγηριάδης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα είναι οι οικοδεσπότες της εκλογικής βραδιάς, ενώ στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου (φωτ. µέση) στις 18.00 θα κρατά και αυτή τη φορά την µπαγκέτα του τηλεοπτικού µαραθωνίου του καναλιού του Αµαρουσίου, µε τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη Φαίη Μαυραγάνη, τον Αντώνη ∆ελατόλλα, την Κάτια Μακρή, τον Κωνσταντίνο Φίλη και την Ελένη Βαρβιτσιώτη να είναι µαζί του στο στούντιο. Στις 19.00, ο πρόεδρος της MARC, Θωµάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη της δυναµικής των κοµµάτων.

Στον Alpha, o Αντώνης Σρόιτερ θα δώσει την εκκίνηση της εκλογικής βραδιάς στις 18.00 µε τον διευθύνοντα σύµβουλο της ALCO, Κώστα Παναγόπουλο, να παρουσιάζει το αποτέλεσµα του exit poll. Στο Star, η µετάδοση των αποτελεσµάτων θα ξεκινήσει µε κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα (φωτ.
αριστ.), την ίδια ώρα. Στον ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη θα έχει στο πλευρό της τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίµα και όλο το επιτελείο του καναλιού του Νέου Φαλήρου. Ο Γιώργος Αράπογλου της Pulse θα είναι ο αναλυτής της οµάδας και αυτή τη φορά.

Tέλος, στο Open, στις 5.45 το απόγευµα αρχίζει ο εκλογικός µαραθώνιος, µε συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Μαζί της, η Ελλη Στάη, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB, ∆ηµήτρης Μαύρος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου