MediaNews

Η Ακριβοπούλου και το αγεφύρωτο χάσμα

Για το καυτό παρασκήνιο παρασκήνιο που υπάρχει μεταξύ των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ – «Νέας Σελίδας», διαβάσαμε στο Secret, των Παραπολιτικών και για την επισημοποίηση της εξόδου της Κατερίνας Ακριβοπούλου, από την «Νέα Σελίδα».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου αποτέλεσε η επισημοποίηση της εξόδου της Κατερίνας Ακριβοπούλου από τη «Νέα Σελίδα».

 

Όπως έγραφε η στήλη τις προηγούμενες εβδομάδες, επρόκειτο για μια άκρως αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς η στροφή της γραμμής του φύλλου δεν άφηνε περιθώρια για τη συνέχιση της κοινής πορείας των δύο πλευρών.

 

Βλέπετε, ήταν ηλίου φαεινότερον ότι η δημοσιογράφος, που ταυτίστηκε όσο ελάχιστοι με τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν θα αισθανόταν άνετα σε ένα φύλλο που πλέον ασκεί έντονη
κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, τηρώντας τη λογική των ίσων αποστάσεων από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Αντίστοιχο είναι το κλίμα γύρω από την περίπτωση του Σωτήρη Καψώχα, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Πλέον, η προσοχή της δημοσιογράφου εντοπίζεται στο μέλλον της, για το οποίο επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον και η Κουμουνδούρου.

 

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες περί απορρόφησής της στο φιλοΣΥΡΑϊκό Kontra, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις, αφού η ίδια φέρεται διατεθειμένη να αναθερμάνει τις παλαιές δημοσιογραφικές και τηλεοπτικές της φιλίες.

 

Στο μεταξύ, το χάσμα μεταξύ της εφημερίδας και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αγεφύρωτο,  καθώς η πλευρά Λιβάνη αποδίδει στο περιβάλλον Τσίπρα προκλητική αδιαφορία για το έντυπο, τόσο πριν (όταν κάθε άλλο παρά περίοπτη θέση κατείχε στο μέτωπο των διαφημιστικών κονδυλίων και της πληροφόρησης) όσο και μετά τις εθνικές εκλογές.

 

Η σταγόνα, δε, που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις της Κουμουνδούρου με τον εκδότη φαίνεται πως ήταν οι συζητήσεις για τη βιωσιμότητα της εφημερίδας στη διάρκεια τηςνέας κοινοβουλευτικής περιόδου, που ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου και στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην αντιπολίτευση.

 

Βλέπετε, όπως λένε οι γνωρίζοντες, ο Ηλίας Λιβάνης δεν ήταν δυνατόν να δεχθεί το τελεσίγραφο για συνεργασία με κάποιο άλλο φίλα προσκείμενο στο περιβάλλον Τσίπρα εκδοτικό μαγαζί (όπως του προτάθηκε πριν από λίγο καιρό) ή για οριστικό λουκέτο στη «Νέα Σελίδα».

 

Εστω και με αυτά τα δεδομένα, πάντως, ο Ηλίας Λιβάνης διαμηνύει εσχάτως πως η εφημερίδα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί κανονικά, με κεντροαριστερή κατεύθυνση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version