Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον “αέρα” η συνεργασία του ALPHA με τον Νίκο Μουτσινά

Μεγάλο το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές

Σε «χωρισμό», πριν καν πραγματοποιηθεί ο τηλεοπτικός «αρραβώνας», φαίνεται πως οδηγείται τα τελευταία 24ωρα η σχέση του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά.

Ένα τηλεοπτικό φλερτ που ξεκίνησε αρκετά νωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την είσοδο του 2024, κι ενώ φαινόταν ότι καταλήγει σε γάμο, τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει.

Οι διαπραγματεύσεις ναι μεν συνεχίζονται, ωστόσο υπάρχει σημαντικό χάσμα στα «θέλω» και στις επιθυμίες των δύο πλευρών για να προχωρήσει η συνεργασία.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξαρχής φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει πως τον ενδιαφέρει μόνο η παρουσία του στο βραδινό πρόγραμμα του Alpha.

Το κανάλι τού είχε προτείνει και την παρουσίαση του «Deal» αλλά και μεσημεριανή εκπομπή, που όμως ο παρουσιαστής απέρριψε. Κι ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην παρουσία του ηθοποιού και παρουσιαστή στη late night ζώνη του καναλιού, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, η πορεία των συζητήσεων και οι λεπτομέρειες εξελίχθηκαν σε «αγκάθια».

 

Ποια είναι τα “αγκάθια” στην συμφωνία 

Η πρώτη σημαντική διαφωνία αφορά στη μορφή του late night σόου. Ο Νίκος Μουτσινάς επιθυμεί να μεταδίδεται ζωντανά, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Alpha, καθώς συνεπάγεται επιπλέον βάρδια τεχνικών, γεγονός που ανεβάζει σημαντικά το κόστος.

Χάσμα υπάρχει, ωστόσο, και ως προς το οικονομικό, με το κανάλι προς το παρόν να μην ανταποκρίνεται στα οικονομικά «θέλω» του παρουσιαστή. Θα υπάρξουν και νέα ραντεβού των δύο πλευρών, με ορατό αυτήν τη στιγμή, βέβαια, το ενδεχόμενο ο Νίκος Μουτσινάς να ξεκινήσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 30/5/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου