Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Μελιγγώνης στο Δελτίο του Kontra

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, δίνουμε και πάλι ραντεβού με την ενημέρωση στο Kontra στις 18:55.

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, το παρασκήνιο, τα μεγάλα κοινωνικά και διεθνή θέματα που επηρεάζουν τη ζωή μας έρχονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Με τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του Kontra, με τα σχόλια και τις αναλύσεις της Αναστασίας Γιάμαλη, του Φοίβου Κλαυδιανού, του Κώστα Πουλακίδα, του Κωνσταντίνου Μαραβελίδη και του Γιώργου Μιχαηλίδη με αποκλειστικές συνεντεύξεις στους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με το αθλητικό παρασκήνιο που αποκαλύπτει ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra θα αναδεικνύει για μία ακόμη χρονιά τα «πώς» και τα «γιατί» σε πολιτική, οικονομία, κοινωνία.

Με σεβασμό στην πολυφωνία, με εγκυρότητα, με άποψη και με σεβασμό στον τηλεθεατή,  το δελτίο ειδήσεων του Kontra θα προβάλλει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τα ολοκαίνουρια στούντιο σε ποιότητα high definition με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις από όπου υπάρχουν ειδήσεις.

Επίσης, το Kontra Νews μεταδίδεται ζωντανά κάθε μέρα και από την επίσημη σελίδα του Kontra στο Facebook  καθώς και από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube.

Kontra Νews, κάθε απόγευμα στις 18:55 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Γιατί στο Kontra, πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου