Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αύριο η πρεμιέρα για τον North98 στη Θεσσαλονικη (νέο προγραμμα)

Ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς… στον «αέρα» των ερτζιανών της πόλης, έχει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το Radio North 98.0 με εξόχως ενημερωτικό χαρακτήρα και νέες εκπομπές.

Στις 06:00, καθημερινά, ο Άρης Παπιδάκης προσκαλεί τους ακροατές στο «North Cafe», για μια χαμογελαστή καλημέρα, με καλή μουσική, ενδιαφέροντα νέα και… ώθηση στην καλή διάθεση.

Στις 10:00 το πρωί η Ειρήνη Γκέλη και ο Βαγγέλης Στολάκης προσφέρουν την καλύτερη… ραδιοφωνική «θέα» από την«Βεράντα Αριστοτέλους», με όλες τις σημαντικές ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας, χρηστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις και διαγωνισμούς.

Στις 12:00 το μεσημέρι έρχεται ο «Βόρειος Αντίκτυπος» των γεγονότων! Ο Βαγγέλης Μωυσής… καταδύεται στις πολιτικές εξελίξεις, αναζητά τις κρυφές πτυχές  των ειδήσεων, σχολιάζει την επικαιρότητα και συζητά με τους πρωταγωνιστές της, από κυβέρνηση, αντιπολίτευση, τοπικούς ταγούς και πολίτες, για όλα όσα επηρεάζουν τη ζωή και το μέλλον μας.

Στις 15:00 ακολουθούμε «Ρότα Βόρεια» με την Όλγα Γκάλη να «συναντά» τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Υγεία, υποδομές, ασφάλεια, ποιότητα ζωής, συγκοινωνίες, διαχείριση απορριμμάτων, προβλήματα και πλεονεκτήματα …χαρτογραφούνται με τη συμβολή όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων.

Στις 18:00 κάθε απόγευμα η Έφη Τσαμπάζη και η Ντόνια Κανιτσάκη, σε ένα ραδιοφωνικό magazino ποικίλης ύλης, υποδέχονται «όσα φέρνει ο Βαρδάρης»: Ειδήσεις τις τελευταίας στιγμής, θέματα για τη γυναίκα, το παιδί, τον πολιτισμό, ασυνήθιστα ή παράξενα νέα απ` όλο τον κόσμο και εκλεκτούς προσκεκλημένους… εκτός πρωτοκόλλου και εκτός του στενού πλαισίου της ιδιότητας του καλεσμένου τους.

Από τις 07:00 το πρωί, στα σύντομα Δελτία Ειδήσεων του Radio North 98.0 ανά ώρα, στην αίθουσα σύνταξης και στην παραγωγή των εκπομπών, θα είναι η Έλενα Καραβασίλη, η Φιλία Νομικού και η Νένα Μυρωνίδου.

Το πρόγραμμα του Radio North 98.0 θα κοσμούν από τις 9 Σεπτεμβρίου επιλεγμένες εκπομπές σε αναμετάδοση από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, με εξέχουσες την «Εν Αθήναις» με τον εμβληματικό Γιώργο Τράγκα, την ανατρεπτική «Ελληνοφρένεια», τα αγαπημένα «Κακά Κορίτσια», τον «Άγρυπνο» Μάνο Τσιλιμίδη, κ.α.Πρεμιέρα 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου