Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΑΝΤ1: Οι δυο νέες σειρές στα πλάνα του καναλιού

Με ένα ψυχολογικό θρίλερ και μια πρωτότυπη κωμική σειρά ενισχύεται το νέο πρόγραμμα

Ο ΑΝΤ1 θέλει να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ την prime time ζώνη του από τη νέα σεζόν και να ενισχύσει την μυθοπλασία του, που όπως φαίνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης του έχει βγει σε καλό.

Έτσι στα πλάνα του καναλιού είναι να συνδυάσει το δράμα με την κωμωδία και σειρές εποχής με σύγχρονες ιστορίες.

Με δυνατό χαρτί τη «Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά», που θα επιστρέφει με βενετσιάνικο αέρα και με τη Μαρία Κίτσου στον κεντρικό ρόλο, και την καθημερινή σειρά «Gran Hotel», ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζει το μενού της μυθοπλασίας με δύο ακόμα δυνατές προτάσεις: ένα ψυχολογικό θρίλερ και μια κωμωδία.

 

Το ψυχολογικό θρίλερ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του καθηλωτικού ψυχολογικού θρίλερ του BBC «Dr. Foster».

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μια γιατρός η οποία φαινομενικά τα έχει όλα, μια καλή δουλειά, έναν πιστό σύζυγο, μια αγαπημένη οικογένεια.

Ομως η ζωή της εκτροχιάζεται και ο κόσμος της καταρρέει όταν ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του άνδρα της και μπαίνει σε μια δίνη εμμονής και εκδίκησης με απρόβλεπτες συνέπειες. Μέσα από την ανατρεπτική ιστορία της γιατρού, η σειρά πραγματεύεται καταστάσεις προδοσίας και ξαφνικού έρωτα, αγγίζοντας τον πυρήνα των ανθρώπινων σχέσεων από τα φωτεινά έως και τα πιο σκοτεινά σημεία.

To «Dr. Foster», που έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία ως η καλύτερη δραματική σειρά, μεταδόθηκε για δύο σεζόν στο BBC, ενώ λόγω της επιτυχίας έχει γίνει adaptation ήδη σε 14 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ρωσία και η Τουρκία.

Η ελληνική μεταφορά του «Dr. Foster» θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ ήδη ξεκίνησαν επαφές για να «κλειδώσουν» σύντομα οι συντελεστές της σειράς.

 

Η κωμωδία

Εκτός από το δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, ο ΑΝΤ1 εντάσσει άλλη μια σειρά στο νέο του πρόγραμμα και επιστρέφει σε μονοπάτια κωμωδίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο και φέρει την υπογραφή του Μάκη Πιτταρά και της Γωγώς Φώτου.

Η σειρά, που ενώνει διαφορετικές γενιές, διαδραματίζεται μέσα σε ένα γηροκομείο και δίνει μια κωμική διάσταση στη συνύπαρξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας με τους νεότερους φροντιστές τους, μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις καθημερινής τρέλας.

Η κωμική σειρά πήρε ήδη το «πράσινο φως», ενώ ξεκινά άμεσα το κάστινγκ για να προχωρήσει σε διαδικασία παραγωγής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου