Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέος έρωτας και είσοδος-έκπληξη στη «Γη της Ελιάς – Ποιος πρώην παίκτης του X Factor μπαίνει στην σειρά

Μάλιστα, τότε ο Αντρέας Γεωργίου είχε πει πως θα συνεργαστούν.

Στην τελική ευθεία προς το φινάλε της φετινής σεζόν, η «Γη της Ελιάς» με νέες εισόδους και καινούριες ιστορίες διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της σειράς. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Ορέστης φαίνεται πως δεν περνάει απαρατήρητος, καθώς ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Ο γυμναστής, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Μάνη, προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών, καθώς προσπαθούσαν να ανακαλύψουν γιατί βρέθηκε αυτό το νέο πρόσωπο στην περιοχή τους. Καθώς έχει εγκλιματιστεί σιγά σιγά στον τόπο αυτό, έχει αρχίσει να έχει και επαφές με τους κατοίκους του. Μάλιστα, αρκετές φορές ο Ορέστης έχει συναντηθεί και μιλήσει με τη Δήμητρα, που από την πρώτη στιγμή τον κατέκτησε με την προσωπικότητά της.

Όταν κάποια στιγμή τη συναντά τυχαία στο δρόμο, καθώς εκείνη είχε πάει να ψωνίσει, ο Ορέστης με μεγάλη προθυμία τής λέει να τη βοηθήσει παίρνοντας τα ψώνια της. Το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι έντονο και η αμοιβαία έλξη που νιώθουν όλο και μεγαλώνει. Στο καστ της δραματικής σειράς του Mega εντάσσεται σύντομα και ο νεαρός τραγουδιστής Μίλτος Χαρόβας, που είχε αφήσει εξαιρετικά καλές εντυπώσεις στο περσινό «Χ-Factor».

Μάλιστα, τότε ο Αντρέας Γεωργίου είχε πει πως θα συνεργαστούν.

Έφθασε, λοιπόν, η στιγμή και ο Μίλτος Χαρόβας θα υποδυθεί ένα φαντάρο στο στρατόπεδο όπου πηγαίνει να καταταγεί ο Φίλιππος.

Μεταξύ των δύο ανδρών θα γεννηθεί μια καινούρια φιλία.

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime του Σαββατοκύριακου 27-28/5

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου