MediaNews

Φεύγει η Εύα Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΪ για το OPEN;

Μετά από 14 χρόνια – Το συμβόλαιό της με το κανάλι του Φαλήρου λήγει στις 30/6

Νέες αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στον ενημερωτικό τομέα των σταθμών, την περίοδο που θα ακολουθήσει τις εκλογές.

Στο OPEN, επιθυμούν η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές να βρίσκεται σε γυναικεία χέρια και γι’ αυτό οι κρούσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, τόσο σε κυρίες που βρίσκονται στα δελτία ειδήσεων μεγάλου καναλιού, όσο και στην Εύα Αντωνοπούλου που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife την περασμένη Κυριακή, η Εύα Αντωνοπούλου έχει δεχθεί πρόταση από το Open για να ενταχθεί στο δυναμικό του και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Open δείχνει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, καθώς και πέρυσι είχε δεχθεί μια ανάλογη πρόταση, ωστόσο αυτή τη φορά το «φλερτ» μοιάζει πιο σοβαρό από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Happy Day» το πρωί της Τρίτης, η Εύα Αντωνοπούλου αυτή τη φορά δεν θέλει να αφήσει την πόρτα του OPEN κλειστή και να αφήσει αυτή την ευκαιρία χαμένη, καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ έχει ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με το κανάλι του Φαλήρου λήγει στις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσιάστρια θα ακολουθήσει στη νέα της επαγγελματική στέγη και ο αρχισυντάκτης της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version