MediaNews

Αλλαγές και «μεταγραφές» σε Ελληνικό 93.2 και Μέντα 88

Από την ερχόμενη εβδομάδα

Λίγους μόνο μήνες πριν το τέλος της σεζόν, τα δύο «έντεχνα» ραδιόφωνα που «μάχονται» μεταξύ τους για την τρίτη θέση στον ανταγωνισμό πραγματοποιούν αλλαγές στο πρόγραμμά τους. Από τη μια ο Ελληνικός 93.2 εντάσσει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Μηλιόγλου, ο οποίος αποχώρησε από τον Μέντα 88 και από την ερχόμενη Τρίτη θα κάνει εκπομπές στην απογευματινή ζώνη, καθημερινά 4 με 7.

Και από την άλλη στο πρόγραμμα του Μέντα 88, αναλαμβάνοντας το απογευματινό 4 με 6, εντάσσεται από την ερχόμενη Τρίτη ο Πέτρος Κουμπλής. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός επιστρέφει πίσω από τα μικρόφωνα ενός «έντεχνου» ραδιοφώνου, καθώς για πολλά χρόνια έκανε εκπομπές στον Δίεση 101.3. Επιπλέον, τη θέση του Δημήτρη Μηλιόγλου στο πρωινό 7 με 10 παίρνει η Βιβή Παπαστάθη, από το μεσημεριανό πρόγραμμα, ενώ αλλάζουν και οι ώρες της εκπομπής της Βάσιας Ρεντούμη, η οποία θα βγαίνει στον αέρα 6 με 9 το απόγευμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version