Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.
Στήθος γαλοπούλα ρολό με γέμιση μυρωδικών και κρούστα από μπέικον μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και νόστιμη, για όλα τα γούστα.
Στήθος γαλοπούλα ρολό με γέμιση μυρωδικών και κρούστα από μπέικον μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και νόστιμη, για όλα τα γούστα.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου